Laong nila an taga Tago kuno para-away pero hanugay. Mamingawuni naman ganahani mandahap-dahap nan notisya. Naman ini na pabyon inhimo para kita na mga Tagon-on magkasinusihay, magka-binayluay nan mga gilaong, nan notisya, nan kaayuhan.
Mi! Sus ko Mi Sigi ko gayod handomon si Marti kon uno na siya kadako. Dako nagayod siya Mi. Very cutie Girl. Si Zach isab kuman kopa hikit-e disti mata-o. You are blessed with Marti & Zach. Mga madayaway sila na mga bata. Keep posting Mi, abo an mga pix nan mga bata kay para isab kita makakita nan ila progress. Pero I understand agaw kon kita busy kay dako an huna-huna pero wai oras. sabotabol gayod, kumusta ko si Mama & Daddy mo - Mi. Kiss the kids for me. Wara ako maka agi nan Cebu pag-uli ko nan November kay pitchido sa time. Pagalapinig ako Mi. Sa sunod puhon. Welcome back We miss you much.
Advance Happy Birthday dearest Marti. Wow very pretty kaw gayod tapos very pretty isab an imo dress na may mga flowers. Ganahi isab an imo crocs kay an mga charms na colorful flowers min match sa imo dress. You look very very lovely. Stay sweet.
"I love you
You love me
We're best friends
Like friends should be
With a great big hug
And a kiss from me to you
Won't you say you love me too?"
XOXOXOXOX. Tita Abb.
Hi Mi,
So good to see you. You look great, all of you. Porya boyag Mi wara sa lamang damha kadakoi na ni Zach. I bet very loving and protective big sis si Marty sa iya little bro. Enjoy them. They grow so fast especially when we're not looking. Hugs and kisses to the kids. Also, please extend my best regards to Aide and Ditas if you see them.
You take care.
W/ Love,
Mana Abb
"Be who you are and say what you feel, because those that matter... don't mind and those that mind... don't matter." Dr. Suess
Welcome back. Kadugay na naadto wara kaw namo hikit-e.
Ay ay Mi wa sa lang damha pangalagko-ay na iton imo mga precious angels. So good to see you and them. Nanaye na kaw sa gayod. Enjoy motherhood Mi, good on you.