TwoBecomeOne
Moderators: kampanaryo_spy, cordapya
-
- Thread Moderator
Ice, please teach me kon unhon pag control nan emotion without taking that little white pill hahahah. Kay parehas kami si Mimi. Inday lamang gayod basta kasal astan graduation bisan amo-amo na na control, kon yaon nan music, I turned into pieces. Mo tiwis an luha, mo sunod an sip-on, mo kurog an kuku, mag abot an kilay, ma limid na dayon an mascara.
Mi, amo gayod seguro ini an ato genetic make up kapayason amo? Aduy Mi mag isan raba kita pagka emotional kon pregnant. Basta pati commercial nan Hallmark Cards ag ko tiyaho-an. I stay away from my favorite old black and white movies kay sus baya ma dehydrate nan tiniyaho-ay. Hahahaha…
Mi, kadumdum pa baya si Ditas? I was sure she wouldn't. How old are her kids? Please convey my regards to her and her family. Thanks.
XOXOXOX to Marti
Mi, amo gayod seguro ini an ato genetic make up kapayason amo? Aduy Mi mag isan raba kita pagka emotional kon pregnant. Basta pati commercial nan Hallmark Cards ag ko tiyaho-an. I stay away from my favorite old black and white movies kay sus baya ma dehydrate nan tiniyaho-ay. Hahahaha…
Mi, kadumdum pa baya si Ditas? I was sure she wouldn't. How old are her kids? Please convey my regards to her and her family. Thanks.
XOXOXOX to Marti
"Be who you are and say what you feel, because those that matter... don't mind and those that mind... don't matter." Dr. Suess
- sapaalaska
- Thread Moderator
- Birthday: 01 May 1964
congrats to pacman
Yan,kamusta na kamo?an bagong kasal?hain na sa mama/papa mo?ay ay si mana tessie ,grabe namo nan tawa pagkita namo bisan galabay da.kuwangi an oras namo.gustuhi pa yadto makigestorya galing kay gasakay sa adto.
-
- Neophyte
- Birthday: 07 Jan 1973
Re: TwoBecomeOne
hi yan congrat's bisag late nakay kay kon wara sa ako lang-a nimo wara gayud akoy no how ini nga website matsalam ha!kinon-o sa kamo mokadi sa new zealand para meet isab nako imo hubby oi...
- iCeprIncEsS
- Thread Moderator
Re: TwoBecomeOne
hi Jan, wa pa ko kahibawo kun kinon o basta lang on da kaw nako kay kinahanglan magplano naay
**http://habitat.org.au/**